Монтаж на габиони за стълбище гр.София

Смарт Метал Груп осъществява монтаж на декоративни габиони за малки и средни обекти за гр.София. Най-новият наш проект включва изграждането на стълбище в междублоково пространство. Стълбището се изпълява от електрозаварени габиони от ф3.00мм тел и с отвор на клетката 50х50мм. Размерът на използваните поцинковани габиони е 1,0х0,50х0,50м. Подходящ избор съвместяващ здравина, издръжливост и дълготрайност.

Електрозаварените габиони са производени от поцинкован тел, който може да издържа на лошите атмосферни влияния. Поцинкованите габиони са подходящи за изграждането на елементи с декоративна функция, но те предлагат най-доброто съотношение между цена и качество. Габионите от поцинкован тел намират своето широко приложение в двора и градината под формата на градинско обзавеждане, изграждане на барбекюта и камини, воден ландшафт, стъпаловиден терен, декоративни или подпорни стени.

Пълнеж на електрозаварените габиони

При монтажът на електрозаварени габиони могат да се използват различни по вид инертни материали. За клетка на габиони 50х50мм е препоръчително да се използва по-ситна фракция каменни късове. При дадения проект на стълбище от габиони при по-малък бюджет на клиента за монтажа на габионите са предоставени и използвани подръчни материали, които не пречат и не се отразяват на декоративния ефект на габиона.

Габионите се монтират с помощта на обтегачи и спирали.

Сега можете да отправите и вашето запитване към нас на телефони
+359 876 836 490
+359 888 050 643
+359 888 050 367

Поръчки приемаме и нa sales@smartmetalgroup.com.
Доверете ни се за сигурно, бързо и надеждно обслужване!

Благодаря за изчерпателната информация и гласувам с