Габиони саксии за двора и градината!

Габионите саксии са интересно и нестандартно решение, за да изградите удобна и красива градина във вашия двор! Смарт Метал Груп предлага класически решения и изпълнява индивидуални поръчки по задания на клиент. Разгледайте нашите предложения от габиони и се обадете още сега на някой от посочените телефони:

+359 876 836 490
+359 888 050 643
+359 888 050 367

Поръчки приемаме и нa sales@smartmetalgroup.com.

Разледайте класически квадратни габиони саксии:

Квадратни габиони саксии се предлагат с класически размери с височина 50см, ширина 50см и дължина 50см. Отворите на клетките могат да бъдат два различни типа: квадрат 50х50мм или правоъгълник 50х100мм. Габионите саксии се произвеждат от тел ф3.00мм или ф4.00мм. Този тип саксии са удобни, красиви и в тях могат да се насаждат различни по тип растения. Подходящи са за сезонни или целогодишни растения. Издръжливи на външните атмосферни влияния, саксиите габиони от поцинкован тел няма да променят външния си вид, дори и подложени на студ, влага или слънце. Също така те могат да бъдат декорирани по различни начини и дори с нестандартни инертни материали.

Габиони цветарници

Смарт Метал Груп предлага и различни по тип спираловидни цветарници за различни по тип цветя и насаждения. Габионите цветарници тип охлюв се произвеждат от електрозаварени габиони решетки с класически отвор 50х100мм и ф3.00мм дебелина на телта. Те са страхотен избор за изграждането на градинка в двора с декоративни цветя. Спираловидните цветарници са лесни за монтаж и поддръжка, издръжливи на сезонните промени. Могат да бъдат запълнени с различни скални материали, декоративни камъни, а също така могат да бъдат добавени и осветителни тела, за по-впечатляващ вид.

Индивидуални решения от габиони

Смарт Метал Груп изпълнява индивидуални решения от електрозаварени габиони, по поръчка и идея на своите клиенти. Ние предлагаме изграждане на цялостно решение за вашия двор и градина. Можете да изградите цветарник около вашата ограда за вечно зелени растения или да създадете удобни за използване и лесни за поддръжка градинки във вашия двор. SmartMetalGroup.com произвежда габиони за градината от различни диаметри тел ф3.00мм или ф4.00мм, в зависимост от приложението на габиона. Имате възможност да избирате и различни по тип отвори на клетките от 50х50мм, 50х100мм или 100х100мм, съгласно това какви скални инертни материали сте избрали за запълването на електрозаварените габиони. Можете да изградите мечтания двор изключително лесно, само с няколко стъпки:

> Разгледайте предлаганите от нас варианти.
> Обадете ни се сега, за безплатна консултация.
> Направете своята поръчка!

Прочетете още за габионите:

> Плетени габиони за изграждане на стъпаловиден двор, подпорна стена или стълбище
> Декоративни габиони за двора и градината като градинско обзавеждане, барбекюта и камини, габиони за воден ландшафт и други
> Предложение за изграждане на декоративна стена от електрозаварени габиони

Благодаря за изчерпателната информация и гласувам с