Монтаж на предпазни ограждения

Смарт Метал Груп е доверен партньор за монтажни и довършителни работи! Ние можем да ви съдействаме с изграждането, монтажът и демонтажът на различни по вид антипаркинг устройства. Разполагаме с необходимата техника за монтирането на всякакъв тип предпазни ограждения.

Ние можем да ви предложим на добра цена, доставим до вашия обект и монтираме всичко необходимо, за да ограничите достъпът до вашия дом, двор, къща, вила, тротоар, паркинг, площадка и т.н. и да предотвратите паркирането на автомобили и други превозни средства. 

Нашите антипаркинг елементи са с доказано качество. Антипаркинг устройствата предпазват не само от навлизането на външни лица и ограничават достъпът, но и спомагат за съхраняването и защитаването на тревни площи, настилки и бордюри от разрушаване.

Как работим в Смарт Метал Груп?

Процесът по монтирането на предпазни ограждения се състои в няколко основни стъпки:

Стъпка 1: Изпратете ни запитване и се свържете с нас, за да ни обясните от какво точно имате нужда.
Телефон за връзка: +359876836490
Имейл: sales@smartmetalgroup.com
Или купете онлайн: линк онлайн магазин

Стъпка 2: Получете безплатна консултация от нашите специалисти в областта и разгледайте нашата преференциална оферта за закупуване и монтаж на антипаркинг елементи.

Стъпка 3: При одобрение на офертата, получена от Смарт Метал Груп ние ще направим безплатен оглед на мястото и ще започнем работа по вашия обект. Ще обсъдим срокове, детайли, ваши предпочитания и всичко, което е необходимо за максимално бързо и качествено извършване на монтажа/демонтажа.

Стъпка 4: Пристъпваме към истинската работа – монтажът на предпазните ограждения. Ние се съобразяваме изцяло с обекта, като измерваме разстоянието от бордюра. Извършваме изкопните работи за поставяне на колчетата, бетонираме и нивелираме. При нужда можем да съдействаме и с полагането на асфалт.

За да сте сигурни в качеството, ние ви споделяме, че работим само с качествени продукти и техника.

Smart Metal Group е социално ангажирана фирма и затова се стреми да подпомогне подобряването на пътната инфраструктура.

Ние не правим компромис с качеството на своите продукти и услуги. Притежаваме над 10-годишен опит в производството и обработката на метални изделияоградни системи и габиони. Стремим се да спечелим доверието на нашите дългогодишни клиенти като обръщаме специално внимание на всяко едно изделие, което произвеждаме. Нашите служители изпълняват прецизно всички прахови покрития, а постоянният контрол гарантира високо качество на изработката.

Ако имате допълнителни въпроси, ще се радваме да се свържете с нас на тел. +359 888 050 643

Вижте страницата на друг език: English Russian