Защо трябва да изберете MASTON HAMMER Боя за метал!!!от SMART METAL GROUP
Maston HAMMER метална боя може да се нанася върху всяка метална повърхност, както у дома, така и на открито. Можете да рисувате нов и стар метал и дори да нанасяте директно върху ръжда. В допълнение, боядисаните преди това железни и стоманени повърхности могат лесно да бъдат пребоядисани с Maston HAMMER Metal Paint.
Maston HAMMER е отличен избор, ако искате да боядисате метални повърхности. Получавате години защита от износване, удари и драскотини. В сравнение с конвенционалните метални бои, Maston Hammer има отлична водоотблъскваща способност. Боята съдържа бариера срещу влага, която дава години защита на повърхностите.

Сред многото модерни довършителни материали, най-лесният за използване и най-достъпен е боя за боядисване. С негова помощ, дори без специални умения и сложен професионален инструмент, можете да преобразите всеки елемент от строителната конструкция, като му придадете естетически, привлекателен външен вид и го предпазите от въздействието на неблагоприятните фактори на околната среда. Използването на висококачествени бои, произведени от фирмата за бои и лакове MASTON, ще ви помогне да направите това лесно и бързо.

Благодарение на уникалните разработки и специалната формула, HAMMER емайлът може да се нанася директно върху ръжда, изсъхва бързо и гарантирано предпазва от корозия.

Ефект “3 в 1” – оригинална формула, която съчетава свойствата на преобразувател на ръжда, антикорозионен грунд и емайл. Материалът прониква през ръждата, трансформира я и спира по-нататъшната корозия върху метала, осигурявайки дългосрочната му защита. Може дори да се нанася върху потни повърхности, образува устойчиво на атмосферни влияния покритие, което е устойчиво на действието на соли, масла и корозивни газове.

HAMMER емайлите са предназначени за защита на стоманени и чугунени повърхности, покрити с ръжда и остатъци от старото покритие, плътно залепени за метал: метални конструкции, включително големи, със сложен профил, чието почистване е трудно (решетки, огради, гаражи.

Трислойното покритие се използва като независимо покритие за защита на метални повърхности, използвани в атмосферни условия, в индустриална атмосфера, съдържаща агресивни пари, газове, в условия на излагане на соли и други химически реактиви (при температури до 60 С).
При необходимост е възможно припокриване с алкидни и уретаново-алкидни емайли, както и комбинация от тези материали помежду си в системата.

ПРЕДИ БОЯДИСВАНЕ

  1. Почистете повърхността от хлабав материал: хлабава ръжда, скала, старо покритие
  2. Обезмаслете с бял спирт или разредител.
  3. Да се ​​разбърка старателно
  4. .Нанесете с четка, валяк или пистолет за пръскане на 2-3 слоя при температури над 5 градуса С.
  5. Ако е необходимо, разредете с бял спирт или толуен до консистенция, удобна за нанасяне, но не повече от 10%.
  6. Изсушаване на слой грунд-емайл до липса на слепване при температура 20-22 С – 40-60 минути. До готовност за механичен стрес – 24 часа.
  7. При температури под 15 градуса и относителна влажност над 70% времето за сушене се увеличава.
  8. Разход за еднослойно покритие: в зависимост от цвета и начина на нанасяне – 1 кг на 7-10 кв. М.
  9. Опаковка: 0,45 кг, 0,9 кг, 3 кг.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ДОБРАТА БОЯ ЗА ДЪРВО И МЕТАЛ

Ако ще купувате боя ОТ SMART METAL GROUP за дърво и метал, при избора на подходящ състав, помислете за:
местоположение на обекта: за вътрешни работи, особено в детска стая или спалня, се препоръчва да се избере екологичен и здравословен състав, например акрилни бои, а за екстериора – емайли с трайно покритие и добра устойчивост на влага ,предназначение на боята: ако е възможно, трябва да отдадете предпочитание на емайли със специално предназначение. Например, по-добре е да боядисате радиатори с радиаторна боя, която няма да пожълтява с времето. Tрайност на покритието: периодът, в който производителят гарантира запазването на защитни и декоративни свойства.