Заваръчни услуги

Смарт Метал Груп предлага заваръчни услуги в арматурен двор гр.София. Всички заваръчни услуги са на супер цени – изработка на метални изделия, огради, пръти, решетки и др.

Строителни услуги

Смарт Метал Груп предлага строителни услуги в за обл.София. Всички строителни услуги са на супер цени – довършителни работи, изолации, връзване на арматура, изливане на фундаменти и др.

Метални изделия

Смарт Метал Груп предлага изработка на метални конструкции и метални изделия на супер цени! Ние предлагаме изработка на огради, врати, решетки, парапети, скелета и много други.

Транспортни услуги

Смарт Метал Груп предлага транспортни услуги за обл. София. Всички транспортни услуги са на супер цени – транспорт на огради, арматура, панели, метали, строителни материали и др.

Монтаж термопанели

Смарт Метал Груп предлага доставка и монтаж на термопанели. Инсталация и изпълнение на стоманени конструкции с висококачествени термопанели на конкурентни цени.

MONTAZH-NA-GABIONI

Монтаж габиони

Монтаж на габиони за малки и средни обекти от жилищното и общественото строителство. Габиони за двора и градината, в паркове, бизнес центрове, вътрешни градини и др! ТОП цени от Smart Metal Group.

студен-асфалт-услуги

Студен асфалт

Сложете край на досадните дупки по пътищата. Не чупете бронята на колата! Smart Metal Group предлага ремонтиране на малки и средни повреди по пътните настилки със студен асфалт!

Благодаря за изчерпателната информация и гласувам с

Вижте страницата на друг език: English Russian