Идеята от вас – оградата от нас!

Купете ограда за двора и градината бързо и лесно само с няколко клика на мишката! Smart Metal Group предлага богато разнообразие от продукти за оградни системи. Разполагаме с различни типове оградни системи на склад – оградни колонки, оградни мрежи с различни покрития, оградни пана, аксесоари за огради, изделия от ковано желязо и още много много други! Позвънете на тел. +359 876 83 64 90, за да се свържете с наш консултант, който ще Ви насочи към най-доброто решение за оградна система! Пишете ни на email sales@smartmetalgroup.com, ако желаете да получите пълна и нагледна информация. Нашите служители ще изработят най-добрата оферта за Вас!

Посетете и нашият онлайн магазин shop.smartmetalgroup.com за бърза и лесна покупка на оградни системи:

Монтаж на оградни системи

Smart Metal Group предлага на своите клиенти услуги, свързани с монтажа на оградни системи. Ние сме фирма с над 10-годишен опит в търговията и монтажа на оградни системи и работим с екип, способен да се справи във всяко предизвикателство. Предлагаме широка гама от технологии и продукти за оградни системи, като изборът е изцяло Ваш!

Монтираме оградни системи от различно естество – от леки огради с оградни колонки и оградни пана до бетонови огради и огради от габиони. Приемаме заявки за монтаж на всички видове огради на територията на гр. София и областта, като е необходимо да бъде извършен предварителен оглед на мястото за монтаж, както и обсъждане на избора за конкретна оградна система. Можете да избирате от богат набор от материали за изработка на оградни системи в зависимост от Вашите лични предпочитания.

Можете да се свържете с нас на тел. +359 876 83 64 90 или на sales@smartmetalgroup.com. Нашите консултанти ще Ви дадат необходимата за Вас информация в достъпен вид. Служителите ни притежават висока компетентност по отношение материалите и монтажът на оградни системи и ще Ви предложат най-добрият възможен вариант за Вашия случай!

Структура на оградната система

Оградната система е строителен продукт със сравнително проста структура. Състои се основно от носеща оградна конструкция и оградни средства. Необходимо е оградната система да е способна да се противопостави на товари от различно естество – вятър, удар, огъвания от различно естество, сблъсък и др. Поради тази причина носещата конструкция на оградата е доста отговорен фрагмент, който трябва да бъде изработен от висококачествени и сигурни материали.

Ограждащите елементи на оградната система трябва да осигуряват физическа, а и в някои случаи – визуална, защитна функция. Оградните пана са елементите, които изпълняват фактическата функция на оградната система – да ограничава, предпазва и закрива желаният от Вас обект. Тяхната конфигурация може да варира в зависимост от избрания тип оградна система. Някои ограждащи средства предоставят само физическа защита, като други могат да осигуряват и визуална, шумова и хидро- защита.

Типове оградни системи

Съществуват многобройни типове материали за изработка на оградни системи. Тяхната функция и комбинация определят и финалната функция на оградната система. Оградните системи биват основно два типа – масивни и леки оградни системи.

Масивните оградни системи обикновено осигуряват физическа, визуална и шумова защита на обектите зад нея. Изработват се от различни материали в зависимост от конкретните условия на строителство и желаният краен резултат. Основни материали за масивни оградни системи са бетон, дърво, пластмаси, метални листове, габиони. Масивните оградни системи се нуждаят от по-сериозни носещи елементи поради завишеното собствено тегло в сравнение с леките оградни системи. Те са плътни и притежават високи якостни свойства, като поемат големи товари от вятър, удар и собствено тегло. Могат да бъдат изработени в доста по-големи размери в сравнение с леките оградни системи. Въпреки по-тежкият си вид, масивните оградни системи могат да бъдат естетично оформени, за да придадат красив завършен вид на Вашият двор или градина.

Леките оградни конструкции се състоят от оградни пана или оградни мрежи, оградни колонки, оградни аксесоариприкрепващи елементи, капачки, подсилващи елементи. Оградните системи от лек тип се отличават с изключителна ефирност и лекота. Те притежават значително по-ниско собствено тегло в сравнение с масивните огради. Леките огради осигуряват физическа защита, но не и визуална и шумова защита. Оградните пана и оградни мрежи са изработени от висококачествени стоманени телове, които са способни да понесат големи товари и да ги предадат на оградните колонки. Задължително е изпълнението на бетонов или стоманобетонов линеен фундамент под всяка лека ограда, за да осигури правилното закрепване и предаване на товарите от оградните колонки към земната основа.

Защо да изберете нас?

Ние от Smart Metal Group инвестираме своите ресурси в удовлетвореността на нашите клиенти. С над 10-годишния си опит в продажбата и монтажа на оградни системи успяхме да спечелим доверието на своите клиенти. Изпълняваме всички наши поръчки с изключителна бързина и прецизност, като крайният резултат е винаги положително оценен!

„Смарт Метал Груп“

  • удобно и комуникативно място
  • получавате личен консултант
  • широка гама от метали и размери на склад
  • дългогодишен опит в бранша
  • бързо изпълняваме заявки
  • правим доставка в рамките на Европейския съюз

Докато някои работят с метали, ние работим с хора!

Вижте страницата на друг език: English Russian