Изработка на метални изделия и конструкции по поръчка на клиента. Бързина, качество, лоялност…

ferma

Smart Metal Group е фирма с над 10-годишен опит в търговията с метални изделия и арматурна заготовка. С времето изградихме афинитет към металите и тяхното приложение, събрахме идеи и вдъхновение от нашите клиенти, съхранихме традициите и внедрихме иновациите. Ние от Smart Metal Group работим с екип от специалисти за изработването на висококачествени и естетични метални изделия по поръчка. Наш приоритет е осигуряване на максимална удовлетвореност на нашите клиенти като я постигаме чрез бързина, качество и лоялност.

Работим изцяло спрямо Вашите персонални проекти и изисквания. Виевзимате всички важни решения, касаещи финалният продукт – вида на метала, начина на свързване на елементите, конструкция, естетическо оформление, финишно покритие. Нашият екип от специалисти изработва всички проекти съгласно Вашите скици и чертежи, спазвайки всеки един детайл.

Предлагаме неограничени възможности за метални изделия по поръчка…

Врати – всеки един добре изглеждащ двор или градина заслужава и красива, естетична врата, която да не му отстъпва по нищо. Smart Metal Group предлага разнообразие от решения за метални врати по поръчка – от черни и цветни метали, размери по желание на клиента, грундиране, боядисване. Предлагаме и изделия от ковано желязо, с които да превърнете и най-обикновената врата в изящно произведение на изкуството.

Огради, решетки, парапети – би следвало красивата врата по поръчка да бъде придружена и с не по-малко естетична ограда. Плътна, ефирна или решетъчна ограда – изборът е изцяло Ваш. Нашият екип от специалисти с радост ще разгледа Вашите желания и ще Ви даде идея, касаеща материалите, технологията на производство и естетическото оформление на Вашата ограда. Предлагаме изделия от ковано желязо както за врати, така и за огради – върхове, орнаменти и още много други! Придайте пищност на Вашето стълбище – било то интериорно или екстериорно – с красив парапет спрямо Вашите лични виждания, изпипан и до най-малкия детайл.

Козирки и навеси – на пазара се предлагат множество предварително изработени козирки и навеси със стандартни размери. Често обаче те не са подходящи, понеже са твърде тесни или къси и не осигуряват достатъчна защита от дъжд и сняг. Не правете компромиси със собствения си комфорт! Smart Metal Group е тук, за да Ви предложи най-добрите решения, касаещи желаните от Вас предпазни козирки и навеси. Разполагаме с множество възможности за избор на стоманени или алуминиеви профили (които са по-леки и не по-малко здрави от стоманените).

Стелажи и рафтове – случвало ли Ви се е да не можете да изберете стелаж за мазето или гаража, понеже Ви се струват твърде плитки или размера не пасва с 2 см на останалото пространство? Отстранете тези нежелани ефекти като се доверите на Smart Metal Group за изработка на стелаж или рафт по поръчка. Ние изработваме всички метални изделия съгласно Вашите проекти с желаните от Вас размери. Материалите, които влагаме са с доказано качество, а изработката – професионална. Изработените от нас продукти са с отлична стабилност и могат да издържат на всички тежести, с които ги натоварите.

Изделия за Вашият гараж – освен врати, огради и парапети, ние изработваме и врати за Вашият гараж с всякаква конфигурация и геометрия. От класически гаражни врати до секционни врати, врати тип “летящо крило” и двукрилни ръчни или автоматични врати. Както всички останали наши продукти, така и гаражните врати, които изработваме, са изцяло по проект и желание на нашите клиенти. Нашият екип ще разгледа Вашите желания и ще Ви предложи най-доброто и практично решение, като се базира на натрупания над 10-годишен опит в областта на изработката на метални изделия и врати с различна функция.

 

Защо да изберете нас?

„Смарт Метал Груп“ е дружество с над 10-годишен опит в заваръчните услуги. Фирмата предлага на своите клиенти изработка на метални изделия по поръчка с гарантирано качество и висок професионализъм. За да гарантира комфорта и спокойствието на нашите клиенти, фирмата се придържа към политиката: в случай, че закупите продукт и той не Ви удовлетворява, ние ще го изработим отново или ще ви върнем парите.

“Смарт Метал Груп”

  • удобно и комуникативно място
  • получавате личен консултант
  • широка гама от метали и размери на склад
  • дългогодишен опит в бранша
  • бързо изпълняваме заявки
  • правим доставка в рамките на Европейския съюз

Докато други работят с метали, ние работим с хора!

Вижте страницата на друг език: English Russian