Smart Metal Group

Арматурен двор и склад в гр.София. Предлагаме огради и оградни пана, арматура и арматурна заготовка, габиони и монтаж, цветни и черни метали, стъклопластика, студен асфалт, електроинструменти и интериорни решения за дома. Можете да разгледате нашия онлайн магазин

Кои сме ние?

     Ние сме лидер в търговия на черни и цветни метали, строителни и монтажни материали. Основана през 2002г, Smart Metal Group отпразнува 20 години на Българския пазар. Работим с партньори от цял свят и доставяме сертифицирани стоки с най-добро качество на българския пазар, както и метали и строителни материали в Европа.

    Дружеството е лидер във вноса на термопанели и телове от Румъния и Украйна. Smart Metal Group поддържа реномето си на водещ производител на арматурна заготовка посредством отговорност и постоянна връзка с професионален консултант, непрекъснато усъвършенстване и обновяване на продуктовата гама.

    Традициите са важни за нас, но същевременно сме отдадени на иновациите и актуалните технологии, за да продължим да осигуряваме качество и да надминем очакванията на всички наши партньори.

Каква е нашата мисия?

    Ние се стремим към високото качество на обслужване и удовлетвореност на клиентите. Ключ към успеха е създаването на близки взаимоотношения с клиентите ни и повишаване качеството на нашите проекти Smart Metal Group следва корпоративна политика, базирана на екипна работа, лоялност и почтеност. Нашата цел е да осигурим на клиентите си екип от специалисти, които да знаят как да работят заедно, с необходимите опит и умения, които да доведат даден проект до успех.

     Осъзнаваме, че за да постигнем целите си трябва последователно и прогресивно да подобрим уменията на нашия екип, инвестирайки в тяхното лично и професионално развитие и осигуряване на възможно най-добрите условия на работа.

Какво предлагаме?

Арматурен двор и склад в гр.София, България предлага на Вашето внимание изработка и доставка на различни арматурни изделия за Вашия строителен обект и всички съпътстващи строителни материали:

 • Арматурна заготовка и арматурни изделия
 • Черни, цветни, поцинковани и неръждаеми метали
 • Сандвич панели с минерална вата или полиуретанова пяна
 • Оградни мрежи, оградни пана и всички съпътстващи аксесоари
 • Строителни материали и строителни системи – габионни системи, студен асфалт, различни видове строителни инструменти, строителни машини, кофражни аксесоари, крепежни елементи и други
 • Строителна химия – спрей и концентрат бои, монтажна пяна, силикон и лепила
 • Различни по тип оборудвания за дома и градината – ВиК инсталации, отопление, вентилация и други

Защо да изберете нас?

 • Бързо потвърждение на Вашата поръчка/ отговор на Вашето запитване.
 • Постоянна връзка с професионален консултант.
 • Високо качество и бързина на изработката.
 • Надеждна доставка в срок!

Вижте страницата на друг език: English Russian