Арматурен двор Smart Metal Group
гр. София, България

Смарт Метал Груп е една от най-големите и успешни строителни фирми на територията на гр. София. Гордеем се с високото си качество на обслужване и удовлетвореност на клиентите. Ключ към успеха е създаването на близки взаимоотношения с клиентите ни и повишаване качеството на нашите проекти. Нашият екип предлага извършаване на земни, кофражни, армировъчни, бетонови работи и др.  Smart Metal Group следва корпоративна политика, базирана на екипна работа, лоялност и почтеност. Фирмата демонстрира стабилен растеж и се е доказала като една от най-изтъкнатите в региона. Създали сме си име на строители на обществени и жилищни сгради.

Нашият подход се базира на това да осигурим на клиентите си екип от специалисти, които да знаят как да работят заедно, с необходимите опит и умения, които да доведат даден проект до успех. Нашата цел е да работим в отворена и хармонична среда и чрез партньорство да намерим най-доброто решение за представените пред нас предизвикателства. Ние сме отдадени на това винаги да подобряваме стандартите на обслужване и безопасност, както и на това да постигаме максимална стойност като работим в партньорство с клиенти, консултанти, доставчици, като същевременно се грижим за околната среда.

Осъзнаваме, че за да постигнем целите си трябва последователно и прогресивно да подобрим уменията на нашия екип, инвестирайки в тяхното лично и професионално развитие и осигуряване на възможно най-добрите условия на работа. Основана през 2002г, Смарт Метал Груп отпразнува над 15 години като основен строител в България. Традициите са важни за нас, но същевременно сме отдадени на иновациите, последователното професионално развитие и актуалните технологии, за да продължим да осигуряваме качество и да надминем очакванията на всички наши партньори.

Смарт Метал Груп е и лидер в търговия на черни и цветни метали, строителни и монтажни материали. Смарт Метал Груп  има дългогодишен опит в производството на строителна техника, като разполагаме с арматурен цех и складово стопанство (техника). Работим с партньори от цял свят и доставяме сертифицирани стоки с най-добро качество на българския пазар, както и метали и строителни материали в Европа. Дружеството е лидер във вноса на термопанели и телове от Румъния и Украйна. Смарт Метал Груп поддържа реномето си на водещ производител на арматурна заготовка посредством отговорност и постоянна връзка с професионален консултант, непрекъснато усъвършенстване и обновяване на продуктовата гама.

Арматурен двор и склад в гр.София, България предлага на Вашето внимание изработка и доставка на различни арматурни изделия за Вашия строителен обект и всички съпътстващи строителни материали.

Smart Metal Group Ви предлага изработка и продажба на:

 • Арматурна заготовка и арматурни изделия
 • Черни, цветни, поцинковани и неръждаеми метали
 • Сандвич панели с минерална вата или полиуретанова пяна
 • Оградни мрежи, оградни пана и всички съпътстващи аксесоари
 • Строителни материали и строителни системи – габионни системи, студен асфалт, различни видове строителни инструменти, строителни машини, кофражни аксесоари, крепежни елементи и други
 • Строителна химия – спрей и концентрат бои, монтажна пяна, силикон и лепила
 • Различни по тип оборудвания за дома и градината – ВиК инсталации, отопление, вентилация и други

Изберете Smart Metal Group! Ние ще Ви предложим:

 • Бързо потвърждение на Вашата поръчка/ отговор на Вашето запитване.
 • Постоянна връзка с професионален консултант.
 • Високо качество и бързина на изработката.
 • Надеждна доставка в срок!
Благодаря за изчерпателната информация и гласувам с

Вижте страницата на друг език: English Russian