Монтаж на габиони

Покупката на габиони е възможна вече и от комфорта на Вашият дом! Smart Metal Group предлага на своите клиенти удобството да поръчате чрез нашата онлайн платформа за габиониПоръчка на Габиони. Обадете се на телефон +359 876 83 64 90, за да получите лична консултация за най-подходящия тип и размер габиони за Вашият конкретен случай! Нашите служители ще изработят най-добрата оферта на конкурентна цена за Вашите условия!

Поради уникалността на всеки един обект и различните предизвикателства, пред които е поставен нашият екип, формирането на крайната цена на офертата се получава след предварителен оглед на обекта.

Стараем се да постигнем максимална удовлетвореност на нашите клиенти и работим винаги на пълна пара за своевременното изпълнение на всички поръчки. Изработваме поръчаните от Вас габионите в срок от минимум 14 дни считано от датата на приемане на офертата от клиента.

За своите клиенти предлагаме възможността да поръчате габиони в желания от Вас вид – окомплектовани или разглобени. При желание от Ваша страна можем да сглобим поръчаните от Вас габиони на адрес: Студентски комплекс, ул.”Професор Георги Брадистилов” 3, 1756 София, офис В6.

Smart Metal Group предлага монтаж на габиони в Софийска област

Ние от Smart Metal Group притежаваме над 10-годишен опит в търговията и монтажа на габиони и габионни системи. Предлагаме монтажни услуги на габиони на нашите клиенти от Софийска област на ТОП цени! Извършваме монтаж на габиони в малки и средни обекти

  • габиони за двора;
  • габиони за градината;
  • габиони за паркове;
  • габиони за ландшафтни обекти;
  • габиони за молове и търговски обекти;
 • габиони за огради;

Свържете се с нас, за да обсъдим Вашите идеи. Изпълняваме поръчки за малки и средни обекти за жилищни и обществени сгради от различен тип с ландшафтно оформление от различно естество, като осигуряваме и транспорт  на габионите. Смарт Метал Груп не предлага монтаж на габиони за големи и инфраструктурни обекти за укрепване на склонове и насипи, язовирни стени, укрепване на свлачища и други, тъй като те изискват високоспециализиран инженерен контрол от специалисти.

Какво са габионите и защо да изберете тях пред другите ландшафтни варианти?

Габионите са строителни системи, състоящите се основно от два компонента – електрозаварена мрежа (при електрозаварени габиони) или плетена мрежа (при плетени габиони) и пълнител, който обикновено се състои от речни или кариерни скални късове. Габионите са изключително високоякостни материали, като те са способни да понасят големи товари както от собствено тегло, така и от земни маси или други конструктивни натоварвания. Габионите притежават изключително дълъг експлоатационен живот, тъй като стоманените мрежи, от които са изградени се обработват с различни покрития – поцинковани габиони и галфан габиони, а скалните материали са способни да издържат на атмосферните условия. Съществуват множество геометрични конфигурации за габионигабиони кубове, габиони паралелепипеди, габиони матраци, саксийни габиони, декоративни габиони с различни форми.

Монтажът е най-важен

Колкото и високоякостни и стабилни да са габионите, неправилно поставени те не могат да изпълняват своите функции. Необходимо е габионите да бъдат подбрани правилно в зависимост от конкретната ситуация и функцията, която ще изпълняват. При поставянето им трябва да бъде съобразено отводняването на околния терен, тъй като при по-продължителен престой във вода защитното покритие губи свойствата си и габионите бавно, но сигурно се разрушават от корозията.

Основата под габионите трябва да бъде добре подравнена и уплътнена, тъй като в резултат от въздействието на товарите земната основа поддава, което може да доведе до разрушение на цялостната конструкция. Габионите трябва да бъдат монтирани вертикално, за да предават натоварването по възможно най-подходящ начин. Пълнежния материал на габионите трябва да бъде съобразен с големината на отвора на мрежата, тъй като не се допуска изпадане на материал извън рамките на габиона. Габионите трябва да бъдат подреждани шахматно един върху друг, като се осигуряват стабилни взаимовръзки между тях, за да могат да работят съвместно за поемане на товарите.

Защо да изберете нас?

“Смарт Метал Груп” е дружество с над 10-годишен опит в производството и монтажа на габиони. Работим с екип от специалисти с богат опит в конструирането и монтажа на габиони и габионни системи. Изработваме за нашите клиенти висококачествени строителни продукти с дълъг експлоатационен живот!

“Смарт Метал Груп”

 • удобно и комуникативно място
 • получавате личен консултант
 • широка гама от метали и размери на склад
 • дългогодишен опит в бранша
 • бързо изпълняваме заявки
 • производственият цикъл трае 10 дни
 • правим доставка в рамките на Европейския съюз

Докато други работят с метали, ние работим с хора!

Вижте страницата на друг език: English Russian